مهندس علیرضا سالار شهردار میامی روز گذشته به اتفاق کارکنان شهرداری با امام جمعه جدید این شهر حجت الاسلام قربانعلی صفائی پور دیدار کرد.به گزارش روابط عمومی شهرداری میامی،حجت الاسلام قربانعلی صفائی پور امام جمعه شهر میامی:ضمن تبریک به مناسبت ماه پر خیر و برکت رجب اظهار داشت:کار در شهرداری بسیار سخت است و در شهرداری کار باید به گونه ای پیش برود که رضایت و همراهی مردم را در پی داشته باشد.
وی به حدیثی از امام جواد علیه السلام اشاره کرد و افزود:اگر تصمیم دارید رضایت مردم و شهروندان را جلب کنید در برخورد با مردم انصاف و نگاه مساوی و همه جانبه نسبت به آنان داشته باشید.
امام جمعه میامی بیان کرد:در مشکلات مردم همدردی داشته باشید و هیچوقت نسبت به فرهنگ و معنویت مردم کوتاهی نورزید و در زمینه اعتلای نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر اهتمام داشته باشید.
وی گفت:همه ما خدمتگزاران مردم هستیم و طبق فرمایش حضرت امام(ره) هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به مردم نیست
وی به اهمیت نماز جمعه اشاره کرد و تاکید کرد:در اقامه نماز جمعه و هر چه باشکوه برگزار شدن نیازمند همراهی مردم و مسئولین است و باید بستری فراهم شود تا تمام اقشار در نماز پر صلابت و باشکوه جمعه حضور پیدا کنند.