مهندس علی رضا سالار شهردار میامی به منظور تسریع در روند اجرای پروژه زیباسازی سه چنار از پروژه زیبا سازی سه چنار و اجرای آسفالت بازدید بعمل آورد.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری میامی،مهندس علی رضا سالار شهردار میامی اجرای طرح زیبا سازی سه چنار که با آسفالت فاز اول گلزار شهدا همراه است را یکی از اساسی ترین اقدام ها به منظور پیشرفت و جذب گردشگر به این منطقه تفریحی عنوان کرد.
وی تصریح کرد: امروز مردم از شهرداری ها انتظار اجری پروژه هایی دارند که رفاه و آسایش برایشان به ارمغان آورد و خوشبختانه با پیگیری های و اهتمام ویژه مسئولین شهرداری، پروژه ها در حال پیشرفت می باشد.
وی به اجرای عملیات آسفالت اشاره کرد و افزود:این مسیر که ادامه بلوار مهارت به سمت گلزار شهدای گمنام می باشد به به طول 7000 متر مربع که اعتبار آن از محل تملک و دارایی استان می باشد.